ΠΑΣΟΚ: Κλίμα αποχώρησης της κυβέρνησης

Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2009 15:58
UPD:16:10
A- A A+

«Η ΝΔ παρέλαβε μία χώρα σε πολύ καλή κατάσταση και ετοιμάζεται να την παραδώσει σύντομα στα πρόθυρα της κατάθλιψης», σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου σχετικά με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού μετά από την πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου.

Σε αντίθεση με όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός, τόνισε ο κ.Παπακωνσταντίνου, το κλίμα για την κυβέρνηση στους πολίτες, είναι ένα κλίμα αποχώρησης.

PASOK WEB RADIO
Γ. Παπακωνσταντίνου: Δεν έπεισε ο Πρωθυπουργός

Γ. Παπακωνσταντίνου: Δεν έπεισε ο Πρωθυπουργός

«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός –πρόσθεσε- έχουν πίσω τους 4,5 χρόνια θητείας, κρίνονται από το έργο τους και μάλιστα αυστηρά από τους πολίτες και όχι από προθέσεις που μπορεί να διατυπώνει ο Πρωθυπουργός».

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον κ. Καραμανλή ότι κατά τις σημερινές του δηλώσεις «δεν διατύπωσε καμία νέα πρόταση και δεν έδειξε καμία πρόθεση για σημαντική παρέμβαση σε οποιοδήποτε ζήτημα».

Σχολιάζοντας τα λόγια του πρωθυπουργού περί υπευθυνότητας και ανευθυνότητας http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/01/08/1614134.htm , ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ έδωσε στην φράση άλλη σημασία. «Ανευθυνότητα, ανέφερε, είναι άλλα να λες και άλλα να κάνεις και να μην αναλαμβάνεις ποτέ τις ευθύνες σου. Υπευθυνότητα είναι να είσαι ειλικρινής, να έχεις όραμα για τη χώρα και να τηρείς τις δεσμεύσεις σου».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή