Σε κλίμα συγκίνησης η παράδοση - παραλαβή στο ΥΜΕ

Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2009 20:05
A- A A+

Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα η τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών από τον απερχόμενο υπουργό Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος μετακινήθηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης, στον Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε παραδώσει το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Πρέπει να κλείσουν οι πληγές που είναι ανοιχτές τόνισε ο κ. Χατζηδάκης, αναφερόμενος στον ΟΣΕ και στην Ολυμπιακή, για την οποία είπε ότι ήδη έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις και σύντομα θα υπάρξει αποτέλεσμα, αφού έχει ολοκληρωθεί το 95% της προσπάθειας ιδιωτικοποίησης του εθνικού μας αερομεταφορέα. Απευθυνόμενος στο νέο υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, του ευχήθηκε επιτυχία στο έργο του.

Από την πλευρά του ο κ. Στυλιανίδης αφού ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, χαρακτήρισε κρίσιμη την παρούσα συγκυρία, υποσχέθηκε ότι θα συνεχιστούν τα σημαντικά έργα που έχει προωθήσει ο προκάτοχός του. Δεσμεύτηκε ακόμη ότι θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα για την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής και ζήτησε κοινή προσπάθεια απ’ όλους για ολοκληρωθεί το έργο που έχει ξεκινήσει στο υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών και το οποίο έχει να κάνει με την καθημερινότητα του πολίτη.

Eυρ. Στυλιανίδης: Παραλαμβάνουμε το YME σε κρίσιμη στιγμή

Eυρ. Στυλιανίδης: Παραλαμβάνουμε το YME σε κρίσιμη στιγμή

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή