Βγενόπουλος: Και 10 εκατ. € για έναν παίκτη, εάν χρειαστεί

Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2009 11:02
UPD:12:21
A- A A+

Στην από κοινού ανακοίνωση που εξέδωσε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Νίκο Πατέρα, τον Χενκ Τεν Κάτε και τον Κώστα Αντωνίου αναφέρθηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, μιλώντας στη «SportDay».

«Το έκανα για να μη διαβάζουμε την άλλη μέρα στα παρασκήνια διάφορες ανακρίβειες που δεν θα ισχύουν», είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Οχι μόνο έχουμε χρήματα να διαθέσουμε, αλλά είμαστε και διατεθειμένοι... Αν ένας παίκτης κοστίζει 10 εκατ. ευρώ και είναι επιπέδου αξίας Σίλβα, τότε θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε», είπε χαρακτηριστικά για τις μεταγραφικές κινήσεις των «πράσινων».

«Αν ένας παίκτης κοστίζει 10 εκατ. ευρώ και είναι επιπέδου αξίας Σίλβα, τότε θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Σε ό,τι αφορά την απουσία του Παύλου Γιαννακόπουλου, τόνισε: «Αν είχαμε συνάντηση οι μέτοχοι, θα είχαμε καλέσει και τον κύριο Γιαννακόπουλο, όπως και τους άλλους μετόχους».

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Τεν Κάτε

Σε ό,τι αφορά τον προπονητή του Παναθηναϊκού Χενκ Τεν Κάτε, ο κ. Βγενόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Εχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας. Εγώ είπα μία άποψη. Για παράδειγμα, σε κάποια ματς θεωρητικά πιο εύκολα θα μπορούσαμε να δούμε τον Μελίσση στο κέντρο της άμυνας για να διαπιστώσουμε τι μπορεί να προσφέρει. Από κει και πέρα, αν εκείνος θελήσει να μη χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ, δεν θα τους χρησιμοποιήσει. Αυτό είναι ξεκάθαρο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις