Μάχη Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 14:20
UPD:14:28
A- A A+

Στραμμένα στην αναμέτρηση ΑΕΚ-ΠΑΟΚ είναι απόψε τα βλέμματα. Νίκες χθες για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.

Πιο αναλυτικά, π Ολυμπιακός διατήρησε το απόλυτο των επιτυχιών στο γήπεδο Καραϊσκάκη, καθώς σε αγώνα για τη 17η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, νίκησε 2-1 την Ξάνθη. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Σταθάκη στο 16' και πλασέ του Γκαλέτι στο 19', ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 27' με τον Ζουέλα. Στο 69' ο σκόρερ της Ξάνθης αποβλήθηκε, σε φάση που ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι, το οποίο έχασε ο Γκαλέτι. Εντονα παράπονα της Ξάνθης για τη διαιτησία http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/01/10/1615035.htm .

Ο Παναθηναϊκός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, έφυγε τελικά με το «τρίποντο» από τη Θράκη. Η ομάδα του Τεν Κάτε επικράτησε 3-1 του Πανθρακικού και προσωρινά σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς όσους έχει και ο ΠΑΟΚ. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Σαλπιγγίδης (24`), Μάντζιος (63`) και Ζιλμπέρτο Σίλβα (90`+), ενώ των γηπεδούχων ο Πονσέ (5΄).

Την πρώτη νίκη μέσα στο 2009, πέτυχε ο Πανιώνιος. Οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν 2-0 του Πανσερραϊκού και παρέμειναν σε τροχιά Ευρώπης αφού προσωρινά «έπιασαν» την ΑΕΚ στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Εστογιάνοφ (22`) και Κουμορτζί (75`).

Στους σημερινούς αγώνες, η ΑΕΚ, που βρίσκεται εν μέσω διοικητικών εξελίξεων, υποδέχεται τον φιλόδοξο ΠΑΟΚ, σε έναν αγώνα ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να παρατάξει με επιθετικό σχήμα την ομάδα του, ενώ από την πλευρά του, ο Φερνάντο Σάντος που επιστρέφει ως αντίπαλος της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, θα εμπιστευθεί και πάλι το 4-4-2 με κορυφή στην επίθεση τον εντυπωσιακό Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Παράλληλα, ο Θρασύβουλος θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό σε μία αναμέτρηση «χωρίς αύριο» για την ομάδα της Φυλής, ενώ ο Αρης είναι το φαβορί στον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Εργοτέλη.

Τέλος, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ηρακλή και θέλει την νίκη για νε βελτιώσει την θέση του στην βαθμολογία, όπως και η Λάρισα που θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

15:00 Θρασύβουλος-Λεβαδειακός

16:45 Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης ΑLPHA

16:45 ΟΦΗ-Ηρακλής NOVA

19:00 Αρης-Εργοτέλης ΝΕΤ

20:15 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ NOVA

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις