ΠΑΣΟΚ για Αστακό: Μη ικανοποιητικές απαντήσεις από την ΥΠΕΞ

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2009 16:39
UPD:16:42
A- A A+

«Μη ικανοποιητικές» χαρακτήρισε τις εξηγήσεις της Υπουργού των Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με την εκφόρτωση και μεταφορά πυρομαχικών από το λιμάνι του Αστακού, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

«H κυβέρνηση οφείλει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο, με όσα γίνονται στην Γάζα», σημείωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

«Ζητούμε να μάθουμε πολύ καθαρά, περί τίνος ακριβώς πρόκειται, αν υπάρχει αποθήκευση, διαμετακόμιση και μεταφορά πυρομαχικών και σε ποια χώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «η κυβέρνηση οφείλει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο, με όσα γίνονται στην Γάζα».

Τέλος, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως το Κίνημα στηρίζει την πρωτοβουλία των επιβαινόντων στο πλοίο Αρίων για μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας και τόνισε ότι και αυτή η πρωτοβουλία, όπως και άλλες που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να στηριχθούν και να μην συναντήσουν κανένα εμπόδιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή