ΠΑΣΟΚ: Ο βηματισμός του ΠΑΣΟΚ δεν εξαρτάται από τις δημοσκοπήσεις

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2009 16:51
UPD:16:52

Ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα κριθεί στις εκλογές από το πόσο κατάφερε να πείσει με τις προτάσεις του, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας.

A- A A+

«Ο ανασχηματισμός ανακούφισε πολλά στελέχη και ψηφοφόρους της ΝΔ, καθώς έφυγαν μέλη της κυβέρνησης που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση Βατοπεδίου, αλλά και ο κ. Αλογοσκούφης, ωστόσο οι πολιτικές δεν αλλάζουν και οι πολίτες έχουν καταλήξει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα της κοινωνίας».

Τα παραπάνω δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κάνοντας ένα ευρύτερο σχόλιο με αφορμή ερώτηση για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που δείχνουν την ψαλίδα ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να κλείνει και πάλι.

«Ο βηματισμός του ΠΑΣΟΚ δεν εξαρτάται από το εύρος της διαφοράς των δημοσκοπήσεων», πρόσθεσε και συνέχισε πως το Κίνημα προχωρά «εξειδικεύοντας και επικαιροποιώντας τις προτάσεις του».

Καταλήγοντας, ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα κριθεί στις εκλογές από το πόσο κατάφερε να πείσει με τις προτάσεις του, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή