Απορρίπτει η κυβέρνηση τα σενάρια πρόωρων εκλογών, βάλλει κατά του ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 14:56
A- A A+

Απέρριψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος τα σενάρια πρόωρων εκλογών, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στο ΠΑΣΟΚ.

«Όποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εκλογικό ή προεκλογικό κλίμα δεν έχουν καμία βάση να το κάνουν» επισήμανε και πρόσθεσε πως όποιοι δημιουργούν τέτοιο κλίμα δεν είναι η κυβέρνηση, δεν είναι οι υπουργοί ή οι υφυπουργοί, αλλά κάποιοι που έχουν στόχο τον αποπροσανατολισμό από τα δικά τους πολιτικά αδιέξοδα.

Σε ό,τι αφορά όσα ανέφερε ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (ότι το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί κλίμα εκλογών και φαίνεται ότι δεν θα συναινέσει στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας) ο κ. Αντώναρος έκανε λόγο για «άλλο ένα δείγμα της γνωστής στάσης του ΠΑΣΟΚ, ότι παίζει συνέχεια με τους θεσμούς».

Ερωτηθείς για την κριτική που ασκούν βουλευτές της ΝΔ σε λεγόμενα golden boys, δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Σχετικά δε με τα όσα ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, στη Βουλή, κατά του Προέδρου της ΔΕΗ Τάκη Αθανασόπουλου, ο εκπρόσωπος δήλωσε πως όταν έχει οτιδήποτε για τις διοικήσεις ΔΕΚΟ ή οργανισμών και είναι στην αρμοδιότητά του, θα υπάρξει και πληροφόρηση από την πλευρά του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή