Η ατζέντα της ημέρας

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2009 07:18
UPD:08:44
A- A A+

* Στις 10 π.μ. στη Βιέννη εναρκτήρια ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη στο Μόνιμο Συμβούλιο του ΟΑΣΕ. Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου. Από τις 3:30 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. η υπουργός Εξωτερικών θα έχει συναντήσεις με επικεφαλής αποστολών, θεσμών και γραμματείας ΟΑΣΕ. Στις 5 μ.μ. συνάντηση με τον ύπατο αρμοστή του ΟΑΣΕ για τις μεινότητες. Στις 8 μ.μ. πολιστική εκδήλωση της ελλληνικής προεδρίας και δεξίωση.

* Στις 11 π.μ. η συνεδρίαση της διϋπουργικής επιτροπής οικονομικής πολιτικής υπό τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

* Στις 11 π.μ. συνέντευξη Τύπου των φορέων κοινωνικής αλληλεγγύης (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ UNICEF, Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιά, ΕΝΑΕ, ΚΕΔΚΕ, ΤΕΕ, ΙΣΑ, ΕΚΑ, ΓΣΕΒΕΕ κ.ά.) για τον παλαιστινιακό λάο, στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών(ΔΣΑ).

* Στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, συλλαλητήριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας.

* Στις 12:30 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί στο προεδρικό μέγαρο, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Γουϊάνας, Bharrat Jagdeo, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

* Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα στη 1:30 μ.μ. συνέντευξη Τύπου της ΓΣΕΕ με θέμα την έρευνα-μελέτη του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για τις «εργασιακές σχέσεις στο χώρο της καθαριότητας», για τεχνικούς λόγους.

* Από σήμερα 15 έως τις 17 Ιανουαρίου στο Μαϊάμι της Φλόριντα των ΗΠΑ διημερίδα της Επιτροπής Παιδείας του Απόδημου Ελληνισμού Περιφέρειας ΗΠΑ και το Ελληνο-αμερικανικό Center Scholl «Archimedean Academy» με θέμα: «Charter Schools – Επιτεύγματα, διαπιστώσεις και προοπτικές, εννέα χρόνια μετά από την έναρξη της λειτουργίας τους». Σε αυτήν θα συμμετάσχουν οι βουλευτές-μέλη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού, Γεώργιος Καρασμάνης (Ν.Δ. Πέλλας), Θεόφιλος Λεονταρίδης (Ν.Δ. Σερρών) και Βασίλειος Γερανίδης (ΠΑΣΟΚ Β' Θεσσαλονίκης).

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή