ΛΑ.Ο.Σ.: Γελοιοποίηση των θεσμών ενδεχόμενη αποχώρηση της ΝΔ

Αίτημα Προανακριτικής για Βατοπέδι
Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2009 13:09
UPD:13:12
A- A A+

Ενδεχόμενη αποχώρηση της ΝΔ από τη Βουλή θα αποτελεί γελοιοποίηση των θεσμών τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, κληθείς να σχολιάσει τη στάση του κυβερνώντος κόμματος έναντι της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Προανακριτικής στην υπόθεση Βατοπεδίου.

«Πρώτοι εμείς ζητήσαμε προανακριτική ήδη από τον Οκτώβριο, συνεπώς χαιρόμαστε που φτάσαμε σήμερα στο κομβικό σημείο. Λυπάμαι που προηγήθηκε η εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή, που συσκότισε και δε διαφώτισε τα θέματα», επεσήμανε ο κ. Καρατζαφέρης και τόνισε χαρακτηριστικά:

Γ. Καρατζαφέρης για Προανακριτική: Να παραστούν οι κατηγορούμενοι υπουργοί

Γ. Καρατζαφέρης: Να παραστούν οι κατηγορούμενοι υπουργοί

«Ακούω ότι η Ρηγίλλης θα τραπεί σε φυγή για δεύτερη φορά. Αν όντως συμβεί αυτό, θα αποτελεί γελοιοποίηση των θεσμών. Και ουδείς έχει δικαίωμα να συνδράμει τον κ. Καραμανλή σε μια τέτοια γελοιοποίηση».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ζήτησε από τους πέντε κατηγορούμενους υπουργούς «τουλάχιστον για λόγους πολιτικής ευθιξίας, να είναι παρόντες στην αίθουσα, να υπάρχει δεδηλωμένη για να μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία».

Όσο για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε: «Εμείς εκλογές θέλουμε ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν πιστεύω ότι τις θέλει ο κόσμος».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή