Ευ. Στυλιανίδης: Ενισχύεται ο πρωθυπουργός, κλείνει η ψαλίδα

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009 14:16
UPD:14:38
EUROKINISSI /ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

A- A A+

Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις αποτυπώνεται το κλίμα μετά τον ανασχηματισμό, εκτίμησε ο υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Σύμφωνα με τον υπουργό, τα αποτελέσματα των ερευνών δείχνουν εκ νέου σημαντική ενίσχυση του πρωθυπουργού και κλείσιμο της ψαλίδας σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Όπως είπε, «η νέα αποτύπωση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να κάνει ένα νέο ποιοτικό ξεκίνημα, το οποίο θα ενισχύσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στην κυβέρνηση».

Όσο για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και τη φημολογία για προσφυγή στις κάλπες την άνοιξη, ο κ. Στυλιανίδης εξέφρασε την άποψη πως δεν τίθεται ζήτημα πρόωρων εκλογών. «Εκτίμησή μου, είπε, είναι ότι μετά τον ανασχηματισμό, ξεκινούμε όλοι μαζί μια νέα προσπάθεια, αναβαπτισμένη. Φαίνεται ότι η απήχηση αυτού του εγχειρήματος στην κοινωνία είναι θετική και αυτό που προέχει για όλους μας είναι να βγει δουλειά στο πεδίο ευθύνης που έχει αναλάβει ο καθένας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή