Η κυβέρνηση για τις προβλέψεις της Κομισιόν

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009 14:58
UPD:15:00
A- A A+

H κυβέρνηση έχει αποδείξει, με τη διαδρομή της αυτά τα πέντε χρόνια, ότι φροντίζει με ευθύνη τις υποχρεώσεις της προς την ΕΕ και με κοινωνική ευαισθησία φροντίζει να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση στα προβλήματα των οικονομικά ασθενέστερων.

Aυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ. Αντώναρος κληθείς να σχολιάσει τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ελληνική οικονομία. Όπως είπε, μόλις ανακοινωθούν επισήμως όλα τα στοιχεία, θα τοποθετηθεί σχετικά ο αρμόδιος Υπουργός Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου.

Κάποιοι, τόνισε ο κ. Αντώναρος, δυσκολεύονται να αντιληφθούν τη δυναμική και το εύρος της διεθνούς οικονομικής κρίσης, που είναι η χειρότερη που ζει ο κόσμος τα τελευταία 80 χρόνια, επισημαίνοντας παράλληλα ότι βάσει των επίσημων στοιχείων η Ελλάδα θα είναι μια από τις ελάχιστες χώρες της ΕΕ για την οποία προβλέπεται μικρή, αλλά θετική ανάπτυξη.

Όπως σημείωσε, η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα που διαπίστωσε την ύπαρξη της κρίσης και όταν άλλοι κώφευαν και κατακρίνοντας τη στάση του ΠΑΣΟΚ είπε: «Μέχρι πρότινος κώφευαν και ξαφνικά προσπαθούν να κάνουν τους προφήτες εκ των υστέρων, με αυτές τις απιθανότητες που προσπαθεί να σερβίρει ως δήθεν λύσεις, χωρίς να λέει που θα βρει τα λεφτά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή