Κόντρα εκπροσώπων για την Προανακριτική

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009 16:41
UPD:18:05
A- A A+

«Το δίλλημμα είναι: Προανακριτική ή παραγραφή», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου και κάλεσε τους βουλευτές όλων των κομμάτων να στηρίξουν κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής στην υπόθεση Βατοπεδίου.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου έκανε λόγο για πρωτόγνωρη συμπεριφορά της ΝΔ, καθώς, όπως ανέφερε, «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βεβαιώνει ότι η ΝΔ δεν θα παραστεί σήμερα στην Βουλή ή δεν θα ψηφίσει».

«Ο πολίτης γνωρίζει πως σήμερα υπάρχει ένα κόμμα - ελπίζω και άλλα- που επιθυμεί την αλήθεια και ένα άλλο, η ΝΔ, που επιχειρεί για άλλη μια φορά την συγκάλυψη», παρατήρησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν πρόκειται να συμπράξουμε στη μικροκομματική προσπάθεια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου», ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Όπως είπε ο κ. Αντώναρος με το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής η διερεύνηση της αλήθειας, σε ό,τι αφορά τις προβλεπόμενες από το Σύνταγμα, αρμοδιότητες της Βουλής, ολοκληρώθηκε υπό το φως της πλήρους διαφάνειας.

«Για τα υπόλοιπα ο λόγος ανήκει στη Δικαιοσύνη», τόνισε και συμπλήρωσε αναφερομενος στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ: «Προφανώς ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν θέλει να αντιληφθεί αυτό που είναι καταγεγραμμένο στο πόρισμα της εξεταστικής».

«Δεν προκύπτουν υπόνοιες ή στοιχεία για ποινικές πράξεις για πολιτικά πρόσωπα», επεσήμανε ο κ. Αντώναρος και υποστήριξε ότι η, για δεύτερη φορά, κατάθεση του ίδιου αιτήματος επιβεβαιώνει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του τόπου, αλλά μοναδική του επιδίωξη είναι η δημιουργία μικροκομματικών εντυπώσεων, η συκοφαντία και η κομματική ιδιοτέλεια. «Τελεία και παύλα σ'αυτό το θέμα», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή