Νέες κινητοποιήσεις αγροτών

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2009 12:00
UPD:12:03

Κλειστός είναι ο δρόμος και στο 342ο χλμ. ΠΑΘΕ και στην παλαιά Εθνική Οδό Κοζάνης-Πτολεμαΐδας, στη διασταύρωση ΑΕΒΑΛ.

A- A A+

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι κινητοποιήσεις των αγροτών στον Κάμπο της Θεσσαλίας, στη Μακεδονία και την Κρήτη, με τους αγρότες να παρατάσσουν τα τρακτέρ τους σε κεντρικούς οδικούς κόμβους και να προβαίνουν σε συμβολικούς αποκλεισμούς εθνικών οδών.

Διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Φλώρινας-Εδεσσας στη διασταύρωση Αντιγόνου και στο 10 χλμ. της οδού Χανίων-Ηρακλείου, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Κλειστός είναι ο δρόμος και στο 342ο χλμ. ΠΑΘΕ και στην παλαιά Εθνική Οδό Κοζάνης-Πτολεμαΐδας, στη διασταύρωση ΑΕΒΑΛ.

Οι αγρότες της Πανθεσσαλικής Συντονιστικής Επιτροπής (ΠΑΣΕ) θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις και μπλόκα στον Πλατύγυαλο και στην Κυρτώνη, ενώ αργότερα θα κινηθούν με τα τρακτέρ τους προς τα Τέμπη.

Το μεσημέρι προγραμματίζονται μπλόκα και σε διάφορα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου της Μακεδονίας και στους συνοριακούς σταθμούς Προμαχώνα και Εξοχής. Ήδη, το πρωί αγρότες έκλεισαν για ένα ημίωρο την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας στο ύψος της Γέφυρας.

Αγρότες της ΠΑΣΥ στη Θεσσαλία εξακολουθούν να κρατούν κλειστή από χθες την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών στον κόμβο της Νίκαιας, στη Λάρισα.

Στις κινητοποιήσεις θα συμμετάσχουν κατά περιοχή και κτηνοτρόφοι ζητώντας αύξηση της τιμής των προϊόντων τους.

Πηγή: ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή