«Η χθεσινή εικόνα στη Βουλή εξέθεσε τον κ. Παπανδρέου»

Δηλώσεις Π. Παναγιωτόπουλου μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2009 15:42
UPD:18:50

«Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συμπράξει σε τέτοιες πρακτικές που ευτελίζουν το δημόσιο βίο της χώρας και τους δημοκρατικούς θεσμούς», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος.

A- A A+

«Η χθεσινή εικόνα στη Βουλή, εάν εξέθεσε κάποιους, εξέθεσε τον Γ. Παπανδρέου και την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Έδειξε ότι ο κ. Παπανδρέου και οι συν αυτώ εξακολουθούν να επιδιώκουν την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, την κατασυκοφάντηση των πολιτικών τους αντιπάλων και την προκατασκευή ενόχων», παρατήρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή απουσία της ΝΔ από τα βουλευτικά έδρανα.

«Η Νέα Δημοκρατία -τόνισε- δεν πρόκειται να συμπράξει σε τέτοιες πρακτικές που ευτελίζουν το δημόσιο βίο της χώρας και τους δημοκρατικούς θεσμούς». «Η απάντηση δόθηκε και νομίζω ότι το θέμα έχει λήξει», συμπλήρωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Π. Παναγιωτόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής

Π. Παναγιωτόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής

Εξάλλου, ο κ. Παναγιωτόπουλος διέψευσε τα περί αποχώρησης του απο τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ και μετακίνησής του στη θέση του γενικού γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, λέγοντας ότι ο κ. Τραγάκης κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του. «Ο Πρωθυπουργός μου ζήτησε να παραμείνω στη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου γιατί εκτιμάει ότι μπορεί να είμαι πολύ χρήσιμος από τη θέση αυτή», σημείωσε.

Όσον αφορά, τέλος, τη φημολογία περί πρόωρων εκλογών, ο κ. Παναγιωτόπουλος επεσήμανε ότι από τη συνολική εικόνα και του κοινοβουλευτικού και του κυβερνητικού έργου, δεν προκύπτει από πουθενά ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Όπως είπε, είναι δυνατή η μεταστροφή του κλίματος για το κυβερνών κόμμα αρκεί να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις προς τη σωστή κατεύθυνση και να υπάρξει κοινωνική στροφή στην πολιτική της κυβέρνησης. «Ήδη -τόνισε- το βλέπουμε να πραγματοποιείται. Θα έχουμε συνέχεια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή