Συναντήσεις Σ. Χατζηγάκη με εκπροσώπους των αγροτών

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2009 14:23
UPD:15:45
A- A A+

Συναντήσεις με εκπροσώπους των αγροτών από περιοχές όπου είναι σε εξέλιξη κινητοποιήσεις, θα έχει σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σωτήρης Χατζηγάκης.

Πιο συγκεκριμένα, στις 18:30 το απόγευμα ο υπουργός θα συναντηθεί με εκπροσώπους αγροτών από νομούς της Κεντρικής Ελλάδας και μια ώρα αργότερα με εκπροσώπους αγροτών από την Κρήτη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, κατά τις συναντήσεις αυτές θα καθοριστεί το ύψος των ενισχύσεων που έχει προαναγγελθεί ότι θα δώσει η κυβέρνηση.

Ο κ. Χατζηγάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τερματισμό του αποκλεισμού του αεροδρομίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η κυβέρνηση έχει ήδη αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες και μέτρα για τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, υποστήριξε από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

«Τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί μελετώνται. Τα μέτρα που είναι εφικτό να ληφθούν, θα συζητηθούν, θα μορφοποιηθούν και μέσα στο πλαίσιο της διεθνούς οικονομικής κατάστασης και των συνεπειών που αυτή έχει για την χώρα μας, θα ανακοινωθούν οι σχετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης», πρόσθεσε ο κ. Αντώναρος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνήθηκε να αποκαλύψει οτιδήποτε σχετικά με τον περιεχόμενο των αναφορών του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των αγροτών κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, ενώ υποστήριξε πως δεν έχει κάποια πληροφόρηση για σύσκεψη αύριο των κ.κ.Παπαθανασίου, Χατζηδάκη και Σουφλιά για το θέμα των αγροτών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή