Ευ. Αντώναρος: Μόνη προτεραιότητα η υλοποίηση του προγράμματός μας

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2009 14:36
UPD:15:45
A- A A+

Μοναδική προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να υλοποιήσει το πρόγραμμά της, να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της και να αντιμετωπίσει τη διεθνή οικονομική κρίση.

Αυτό τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος ερωτηθείς κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και γιατί ο πρωθυπουργός δεν κλείνει το θέμα.

Μάλιστα, καταφέρθηκε εκ νέου κατά του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να το κατονομάσει, σημειώνοντας: «Ορισμένοι βλέπουν, οσφρίζονται εκλογές και όταν βλέπουν ότι τα σχέδιά τους δεν βγαίνουν, όπως τα έχουν φανταστεί, τότε αλλάζουν περπατησιά».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού των Εσωτερικών για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας σημείωσε πως ο κ. Κάρολος Παπούλιας ασκεί με άψογο τρόπο τα καθήκοντά του και η συνεργασία του με την κυβέρνηση είναι άψογη.

«Πιστεύω ότι δεν πρέπει να εμπλέκεται το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας σε μικροπολιτικά παιχνίδια, σαν αυτά που έκανε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την περασμένη εβδομάδα» επισήμανε και πρόσθεσε πως «η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να μην προσανατολίζεται στην κατεύθυνση που διετύπωσε ο κ. Παυλόπουλος».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εσωτερικών σε συνέντευξή του στην «Απογευματινή της Κυριακής» και ερωτηθείς για τη σύνδεση της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, το 2010, με πρόωρες εκλογές δήλωσε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να στηρίξει τη δεύτερη θητεία του κ. Κάρολου Παπούλια, σημειώνοντας πως απομένει και το ΠΑΣΟΚ «να ξεκαθαρίσει τη θέση του».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή