¶νοιξαν οι δρόμοι στη Χρυσούπολη

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009 11:41
UPD:11:57
A- A A+

Αποχώρησαν το πρωί από την Εγνατία Οδό και την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ξάνθης, στο ύψος της Χρυσούπολης οι αγρότες της Καβάλας.

Καθοριστική για την εξέλιξη των κινητοποιήσεων, σύμφωνα με δηλώσεις αγροτών της Μακεδονίας, θα είναι η συνάντηση που έχει σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ με αντιπροσωπείες από τα μπλόκα. Τα κατά τόπους συντονιστικά θα συνεδριάσουν και πάλι το απόγευμα για να καθορίσουν τη στάση τους.

Κλειστή μέχρι το μεσημέρι θα είναι η Εγνατία Οδός και η παλιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Ξάνθης στα Κερδύλια, από αγρότες του Στρυμόνα.

Προσωρινά άνοιξε για λίγο η συνοριακή διάβαση στον Προμαχώνα και θα κλείσει αργότερα. Ανοιχτό είναι και το τελωνείο των Ευζώνων, που θα κλείσει και πάλι για λίγες ώρες το μεσημέρι. Κατά διαστήματα ανοίγει και η διάβαση της Εξοχής. Κλειστό μέχρι τις τρεις το μεσημέρι θα είναι και το τελωνείο των Κήπων Έβρου.

Παραμένουν τα τρακτέρ στα Μάλγαρα και τη Χαλκηδόνα, χωρίς να κλείνουν το δρόμο. Αργότερα θα αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν σε συμβολικούς ωριαίους αποκλεισμούς, κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως έκαναν τις προηγούμενες μέρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή