M. Νετανιάχου: Η Χαμάς συνεχίζει την φανατισμένη της αποστολής

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009 12:06
UPD:12:47
REUTERS/LAURENT GILLIERON

A- A A+

Η Χαμάς συνεχίζει τη «φανατισμένη αποστολή» της και αυτό αποδεικνύεται από την επανάληψη της ρίψης ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας προς το νότιο Ισραήλ, δήλωσε σήμερα στο Νταβός της Ελβετίας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Διαπιστώνουμε με λύπη ότι η Χαμάς συνεχίζει τις τρομοκρατικές της ενέργειες […] συνεχίζει να διακινεί όπλα μέσω των υπόγειων σηράγγων», δήλωσε στον ελβετικό Τύπο ο Νετανιάχου, ο οποίος μετέχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Ο ισραηλινός πολιτικός προειδοποίησε πως «αργά ή γρήγορα το Ισραήλ θα το ρυθμίσει αυτό», προσθέτοντας πως «δεν μπορούμε να αφήνουμε τους πολίτες μας απροστάτευτους απέναντι σε αυτή τη βροχή από ρουκέτες».

Σημειώνεται πως ο αρχηγός του δεξιού κόμματος Λικούντ, επικεφαλής στις σφυγμομετρήσεις για τις βουλευτικές εκλογές της 10ης Φεβρουαρίου έναντι του κεντροδεξιού κυβερνώντος συνασπισμού Καντίμα, έχει απορρίψει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με τους ισλαμιστές της Χαμάς που ελέγχουν τη Λωρίδα της Γάζας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή