Ντέρμπισαϊρ: Ετοιμος να παίξω και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009 13:23

«Γνωρίζω τον Ολυμπιακό από ένα φιλικό που είχαμε παίξει. Θυμάμαι εκείνο την ήττα με 5-0 και πόσο καλή ομάδα είχε ο Ολυμπιακός», δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» (στιγμιότυπο από παλαιότερη συμμετοχή του με την Εθνική Ελπίδων της Αγγλίας).

A- A A+

Ετοιμος να παίξει δήλωσε κατά την άφιξή του στην Αθήνα ο 22χρονος ¶γγλος επιθετικός Ματ (Μάθιου Αντονι) Ντέρμπισαϊρ, που απέκτησε ο Ολυμπιακός με τη μορφή δανεισμού από την Μπλάκμπερν ως το τέλος της περιόδου.

«Γνωρίζω τον Ολυμπιακό από ένα φιλικό που είχαμε παίξει. Θυμάμαι εκείνο την ήττα με 5-0 και πόσο καλή ομάδα είχε ο Ολυμπιακός. Θυμάμαι επίσης και τους πολύ καλούς φιλάθλους. Γνωρίζω ορισμένους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στην ομάδα όπως ο Ριβάλντο και ο Λούα Λούα. Ανυπομονώ να γνωρίσω και τους νέους μου συμπαίκτες», δήλωσε ο Ντέρμπισαϊρ λίγο μετά την άφιξή του τα ξημερώματα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Νιώθω έτοιμος να αγωνιστώ άμεσα και να προσφέρω προκειμένου να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα», τόνισε ο Αγγλος άσος και σε ερώτηση αν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ απάντησε: «Είμαι έτοιμος να παίξω. Γι αυτό ήρθα άλλωστε για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό αμέσως».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις