Γ. Καρατζαφέρης: «Η κυβέρνηση παίζει κρυφτούλι με την αλήθεια»

Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2009 18:20
A- A A+

Κριτική κατά της κυβέρνησης, όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το ζήτημα με τους αγρότες, άσκησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το νομό Σερρών.

Ο κ. Καρατζαφέρης επισήμανε ότι δεν δόθηκε οριστική λύση στο πρόβλημα, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν αξιοποίησε τις παροχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους αγρότες.

«Το θέμα είναι τέτοιας σπουδαιότητας, να μην τα αντιμετωπίζουμε με παυσίπονα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση συνηθίζει να παίζει κρυφτούλι με την αλήθεια», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Πρέπει να βρούμε μία βάση για το πώς ο αγρότης θα μείνει στη γη του» και «να λάβουμε σοβαρές πρωτοβουλίες για να βγάλουμε από την καταχνιά τους αγρότες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το πρωί ο κ. Καρατζαφέρης επισκέφθηκε το δήμο Ηράκλειας και συναντήθηκε με τον δήμαρχο της περιοχής, ενώ μετά εγκαινίασε το νέο γραφείο του ΛΑΟΣ στην Ηράκλεια.

Το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τους αγρότες του μπλόκου Προμαχώνα, ενώ μετά θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Μ.Μ.Ε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή