Η ατζέντα της ημέρας

Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2009 07:47
UPD:08:43
A- A A+

* Στις 10:30 π.μ. επίσκεψη του τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής την Αννα Διαμαντοπούλου στα γραφεία της ΓΣΕΕ. Στη συνάντηση θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την παιδεία και γενικότερα το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας.

* Στη 1 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί τον Ελληνα Επίτροπο στην Ευρωπαϊκή Ενωση, Σταύρο Δήμα.

* Στη 1:30 μ.μ. συνάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με το προεδρείο της ΓΣΕΕ.

* Στις 2:30 μ.μ. συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων.

* Στις 8:30 μ.μ. στο Παλάς, συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας και της Μικτής Δημοτικής Χορωδίας του δήμου Αθηναίων υπό τη μουσική διεύθυνση του Ελευθέριου Καλκάνη με τίτλο: «Τραγούδια που γράφτηκαν για την Αθήνα».

* Στις 8:30 μ.μ. στον Πολυχώρο του Ν. Κόσμου, εκδήλωση με τίτλο: «Από το πανί στην σκηνή», μία αναφορά στις μεγαλύτερες τραγουδιστικές επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου, με προβολές και ζωντανή μουσική.

* Το Βελιγράδι και την Πρίστινα θα βρίσκεται σήμερα και αύριο η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη θα επισκεφθεί, υπό την ιδιότητα της προέδρου του ΟΑΣΕ. Με τις επισκέψεις αυτές η υπουργός Εξωτερικών υπογραμμίζει την προτεραιότητα που θα δώσει η ελληνική Προεδρία του ΟΑΣΕ στην περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή