Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Παροδικές νεφώσεις προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και αργότερα στα νότια ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από μείον 3 έως 9 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από μείον 1 έως 13 βαθμούς και στα νησιά από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες στις ανατολικές νησιωτικές περιοχές και υπάρχει πιθανότητα να βρέξει τοπικά νωρίς το πρωϊ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτρίοι και πρόσκαιρα στα νότια πελάγη ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως τις πρωϊνές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή