Γ. Μίχας: «Προκλητικά αντιδημοκρατική η παρουσία των ΜΑΤ στο λιμάνι»

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου
Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2009 14:22
UPD:14:30
AΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

A- A A+

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε σήμερα η Νομαρχία Πειραιά για την «άσκοπη, παράνομη και προκλητικά αντιδημοκρατική παρουσία των ΜΑΤ μέσα στο λιμάνι του Πειραιά».

«Η ΕΛΑΣ δεν έχει απολύτως καμία δικαιοδοσία σε λιμενική ζώνη και η τρομοκρατία των ΜΑΤ το μόνο που καταφέρνει είναι να οξύνει την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα», τόνισε ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας, που βρισκόταν από το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά και ήταν παρών στα νέα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα.

«Παρά τις συνεχείς διαβουλεύσεις και προσπάθειές μας η κυβέρνηση επιμένει να κρατά τις μονάδες καταστολής της ΕΛΑΣ μέσα στο λιμάνι μετατρέποντας τη λιμενική σε εμπόλεμη ζώνη και τους Κρήτες αγρότες που ήλθαν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά σε ελεύθερους πολιορκημένους, πυροδοτώντας την οργή και αγανάκτηση όλων μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γ. Μίχας (νομ. Πειραιά): Στρατόπεδο συγκέντρωσης το λιμάνι του Πειραιά

. Μίχας (νομ. Πειραιά): Στρατόπεδο συγκέντρωσης το λιμάνι του Πειραιά

Καταλήγοντας, ο νομάρχης τόνισε πως «η ομηρία των αγροτών πρέπει να σταματήσει, το λιμάνι πρέπει να ξαναλειτουργήσει φυσιολογικά και η πόλη του Πειραιά να ανασάνει επιτέλους από τα δακρυγόνα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή