Ολυμπιακός: Οι διαιτητές των αγώνων με τη Σεντ Ετιέν

Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2009 16:38
UPD:17:27
A- A A+

Τους διαιτητές των αγώνων του Ολυμπιακού με τη γαλλική Σεντ Ετιέν στο Κύπελλο UEFA, γνωστοποίησε σήμερα η πειραϊκή ΠΑΕ. Διατητής στον πρώτο αγώνα στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» θα είναι ο Πορτογάλος Λουσίλιο Καρντόζο Κορτέζ Μπατίστα και στον επαναληπτικό ο Βέλγος Πολ Αλερτς

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η UEFA ενημέρωσε σήμερα την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός για τους διαιτητές και τους παρατηρητές των αγώνων με την Σεντ Ετιέν (18 και 26/2). Διαιτητής του αγώνα της 18ης Φεβρουαρίου, που θα γίνει στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θα είναι ο Πορτογάλος Λουσίλιο Καρντόζο Κορτέζ Μπατίστα με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ζοάο Φερέιρα Ντος Σάντος και Βενάνσιο Μανουέλ Ραπόσο Μπατίστα Τόμε, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Πορτογάλος Λουίς Αλμπέρτο Κανσάδο Ρεφόρκο. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Αγγλος Μαρκ Μπλάκμπερν και παρατηρητής διαιτησίας ο Σλοβάκος Γιόσεφ Μάρκο.

Στον επαναληπτικό που θα γίνει στο Σεντ Ετιέν στις 26 Φεβρουαρίου διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βέλγος Πολ Αλέρτς με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τομ Ντενς και Ντιρκ Γκιλόν, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Βέλγος, Κλοντ Μπουρντούξ. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Γεωργιανός Νταβίντ Πετριασβίλι και παρατηρητής διαιτησίας ο Βούλγαρος Στέφαν Ορμαντζίεφ.»

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις