ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση ξεπουλάει τις Ο.Α. έναντι «πινακίου φακής»

Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2009 19:37
A- A A+

Βολές κατά της κυβέρνησης για την Ολυμπιακή εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ. Μεταξύ άλλων την κατηγόρησε για έλλειψη ενημέρωσης σχετικά με την εξέλιξη της πώλησης τονίζοντας παράλληλα πως το κυβερνών κόμμα έχει απαξιώσει την εταιρεία και την ξεπουλάει έναντι «πινακίου φακής».

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο αρμόδιος πολιτικός εκπρόσωπος του κόμματος, ο εισηγητής ΚΤΕ Μεταφορών και Επικοινωνιών Χάρης Τσιόκας και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Ντίνος Ρόβλιας, τόνισαν ότι η Ολυμπιακή ποτέ στην πενηντάχρονη ιστορία της δεν είχε αυτή την κατάντια, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση ότι έχει ως στόχο το κλείσιμο της εταιρίας.

Ν. Σηφουνάκης: Μια μικρή αεροπορική εταιρεία οδεύει σε δόλια πτώχευση

Ν. Σηφουνάκης: Μια μικρή αεροπορική εταιρεία οδεύει σε δόλια πτώχευση

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσιόκας ανέφερε ότι η πώληση της Ολυμπιακής εξελίσσεται σε ένα εκκολαπτόμενο, τεραστίου μεγέθους, σκάνδαλο και υποστήριξε πως από όλη αυτή τη διαδικασία το ελληνικό δημόσιο βγαίνει χαμένο. Τόνισε μάλιστα ότι δεν υπάρχουν μόνο πολιτικές ευθύνες, ενώ πρότεινε να συσταθεί διακομματική επιτροπή που θα ακολουθήσει συγκεκριμένο σχέδιο για την Ολυμπιακή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή