Συνάντηση Ντ. Μπακογιάννη - Ρ. Χόλμπρουκ στο Μόναχο

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2009 13:29
UPD:14:16
A- A A+

Με τον Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ -ειδικό απεσταλμένο του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για το Αφγανιστάν και το Πακιστάν- θα συναντηθεί η υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο των εργασιών της 45ης Διεθνούς Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου, που πραγματοποιείται αύριο και μεθαύριο.

Το Σάββατο η κ. Μπακογιάννη θα προεδρεύσει πάνελ με θέμα: «ΝΑΤΟ, Ρωσία, πετρέλαιο, φυσικό αέριο και Μέση Ανατολή, το μέλλον της ευρωπαϊκής ασφάλειας».

Το Σάββατο η κ. Μπακογιάννη θα προεδρεύσει πάνελ με θέμα: «ΝΑΤΟ, Ρωσία, πετρέλαιο, φυσικό αέριο και Μέση Ανατολή, το μέλλον της ευρωπαϊκής ασφάλειας». Όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, «στο πάνελ προγραμματίζεται να συμμετάσχουν ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Μίλιμπαντ, η Ουκρανή πρωθυπουργός Ιουλία Τιμοσένκο, ο Αμερικανός γερουσιαστής Τζον Μακέιν και ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός Σεργκέι Ιβανόφ».

Κατά τη διάρκεια της διήμερης διάσκεψης, η Ελληνίδα υπουργός Εξωτερικών θα έχει σειρά διμερών συναντήσεων με τους ομολόγους της της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, καθώς και με τον κ. Χόλμπρουκ κατόπιν σχετικού αιτήματός του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή