Ευ. Αντώναρος: Δεν μας αφορά καθόλου η εκλογολογία

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2009 19:58

Ο κ. Αντώναρος επανέλαβε πως η κυβέρνηση «είναι σταθερά προσανατολισμένη ... στην εξεύρεση τρόπων που θα περιορίσουν ουσιαστικά τις συνέπειες της κρίσης για όλους και κυρίως για εκείνους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη».

A- A A+

Δριμεία επίθεση κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας στα όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σε ό,τι αφορά τη διεθνή οικονομική κρίση, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος κατηγόρησε τον κ. Γιώργο Παπανδρέου για άκρατη κενολογία, μικροκομματικό λαϊκισμό και ασυγκράτητη παροχολογία. Σχετικά με την πρόταση για άμεση διεξαγωγή εκλογών, τόνισε πως το κυβερνών κόμμα δεν το αφορά καθόλου η εκλογολογία.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αντώναρος επανέλαβε πως η κυβέρνηση «είναι σταθερά προσανατολισμένη ... στην εξεύρεση τρόπων που θα περιορίσουν ουσιαστικά τις συνέπειες της κρίσης για όλους και κυρίως για εκείνους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη».

Καταλήγοντας υπογράμμισε: «Και βέβαια, δεν μας αφορά καθόλου η εκλογολογία στην οποία επιδόθηκε σήμερα για μια ακόμη φορά, όπως κάνει μονότονα το τελευταίο διάστημα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή