Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Ελευσίνα έως Πλ. Συντάγματος

Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2009 12:41
UPD:12:44
A- A A+

Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων καθώς και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009, λόγω των εκδηλώσεων της ΤΕΔΚΝΑ και του ΣΕΓΑΣ που περιλαμβάνουν Λαμπαδηδρομία από (10:30 π.μ. - 11:30 π.μ.) και αγώνα δρόμου 10 χλμ. στη διαδρομή στη διαδρομή Αρχαιολογικός Χώρος Ελευσίνας-Νέα εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου-Μονή Δαφνίου-Ιερά Οδός-Πειραιώς-Πλ. Ομονοίας-Σταδίου-Πλ. Συντάγματος, καθώς και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην Πλ. Συντάγματος από τις 2 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, λόγω των εκδηλώσεων θα απαγορευθεί η στάση και η στάθμευση των οχημάτων κατά μήκος της παραπάνω διαδρομής στα σημεία αφετηρίας και τερματισμού αυτής, καθώς και περιμετρικά της Πλατείας Συντάγματος, ενώ η κυκλοφορία αυτών θα εκτρέπεται-διακόπτεται προσωρινά και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν τη στάση και τη στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος της διαδρομής, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους σε αυτήν και να ακολουθούν τα σήματα των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ιδιαίτερα ως προς τον Αρχαιολογικό Χώρο της Ελευσίνας, τη Μονή Δαφνίου (Χαϊδάρι) και την Πλατεία Συντάγματος, παρακαλούνται οι οδηγοί να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους στην ευρύτερη περιοχή αυτών από τις νυκτερινές ώρες του Σαββάτου έως τις 9 το βράδυ της Κυριακής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή