Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2002 07:01
UPD:07:23
A- A A+

Νεφώσεις στις νότιες και ανατολικές νησιωτικές περιοχές προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα το πρωϊ.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, που στα βόρεια θα είναι αυξημένες και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, αλλά από το απόγευμα στα βορειοανατολικά θα γίνουν ανατολικοί, βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από μείον 2 έως 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 15 βαθμούς και στα νησιά από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Χριστούγεννα στη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές που τη νύχτα στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στην υπόλοιπη χώρα νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι. Από το βράδυ αναμένεται ενίσχυση των ανέμων σε όλα τα πελάγη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και βόρεια.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με λίγες μόνο πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή