Κ. Γκιουλέκας: Όλοι μαζί για την καλύτερη προβολή του κυβερνητικού έργου

Για τη λειτουργία των Γραμματειών Επικοινωνίας και Ενημέρωσης ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός
Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2009 14:10
UPD:14:12

Ο κ. Γκιουλέκας, υπογράμμισε ότι θα δοθεί βαρύτητα και στον κεντρικό και στον περιφερειακό Τύπο.

A- A A+

Για την πορεία οργάνωσης και τη λειτουργία των Γραμματειών Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και των εποπτευόμενων φορέων μετά την ένταξή τους στο ενιαίο πλέον υπουργείο Εσωτερικών ενημέρωσαν σήμερα τον πρωθυπουργό ο υπουργός Εσωτερικών, Πρ. Παυλόπουλος και ο αρμόδιος υφυπουργός Κ. Γκιουλέκας.

Η ενσωμάτωση, σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος, βοηθάει το κρίσιμο κομμάτι του υπουργείου για να μπορέσει να αντιμετωπίσει καλύτερα προβλήματα που αφορούν τις υποδομές και τη στελέχωσή του, αλλά και την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία.

Π. Παυλόπουλος: Προτεραιότητα στην αδειοδότηση των ηλεκτρονικών ΜΜΕ

Π. Παυλόπουλος: Προτεραιότητα στην αδειοδότηση των ηλεκτρονικών ΜΜΕ

Προτεραιότητα, διευκρίνισε, θα δοθεί εφεξής στην ολοκλήρωση της διαδικασίας που αφορά την αδειοδότηση των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Ερωτηθείς σχετικά, ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για τα ΜΜΕ, κ. Γκιουλέκας είπε ότι σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για το θέμα.

Επιπρόσθετα, όπως είπε ο κ. Παυλόπουλος, έμφαση δόθηκε και στην προσπάθεια για την ενίσχυση του περιφερειακού Τύπου, θέμα το οποίο θα αναλάβει άμεσα ο κ. Γκιουλέκας.

Ο κ. Γκιουλέκας, υπογράμμισε ότι θα δοθεί βαρύτητα και στον κεντρικό και στον περιφερειακό Τύπο, σημειώνοντας ότι αναλαμβάνεται πρωτοβουλία με περιοδείες που θα γίνουν και στην ελληνική περιφέρεια για συναντήσεις με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, ώστε να προωθηθούν και να προχωρήσουν θέματα δικού τους ενδιαφέροντος.

Κ. Γκιουλέκας: Nα μπορέσουμε να μεταδώσουμε καλύτερα το κυβερνητικό έργο

Κ. Γκιουλέκας: Nα μπορέσουμε να μεταδώσουμε καλύτερα το κυβερνητικό έργο

Οσον αφορά εξάλλου στα ζητήματα επικοινωνίας, ο κ. Γκιουλέκας τόνισε πως «θα συνεχίσουμε προχωρώντας όλοι μαζί για να μεταδώσουμε καλύτερα το κυβερνητικό έργο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή