ΣΥΝ: Ο Γ. Παπανδρέου αρκέστηκε σε διαπιστώσεις

Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2009 19:31
A- A A+

«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αρκέστηκε σήμερα στις διαπιστώσεις για τα κοινωνικά προβλήματα και δεν πρότεινε τίποτε διαφορετικό για την αντιμετώπισή τους από τις πολιτικές που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις Σημίτη και που συνεχίζει να εφαρμόζει πιο εντατικά η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ.».

Τα παραπάνω ανέφερε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και υπεύθυνος εργατικής πολιτικής του Συνασπισμού Δημήτρης Στρατούλης, σχολιάζοντας τις επισημάνσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου κατά τη συνεδρίαση του επιτελικού κύκλου για το κοινωνικό κράτος.

Πρόσθεσε δε πως «για να αντιμετωπιστούν τα οξυμένα κοινωνικά προβλήματα και οι συνέπειές της κρίσης στα αδύναμα κοινωνικά στρώματα, δεν αρκεί να αλλάξει ο Μανωλιός και να φορέσει τα ρούχα του αλλιώς, δηλαδή στη θέση της κυβέρνησης της Ν.Δ να μπει μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που να εφαρμόζει τις ίδιες πολιτικές». Συνεχίζοντας υπογράμμισε την ανάγκη να αλλάξει «εκ βάθρων το σημερινό δικομματικό πολιτικό σύστημα και το νεοφιλελεύθερο πλαίσιο πολιτικών στο οποίο κινείται».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή