Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009 05:51
UPD:06:10
A- A A+

Bελτίωση του καιρού σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα και τοπικά πολύ ισχυρούς ανέμους δυτικών διευθύνσεων στα πελάγη, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις αργότερα στη Μακεδονία. Ανεμοι: Αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς. Θερμοκρασία: Από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις κυρίως από το απόγευμα. Τοπικά βροχές αργά τη νύχτα. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές το πρωΐ στις ανατολικότερες περιοχές. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 5 με 7 Μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί. Θερμοκρασία: Από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Από το απόγευμα θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και το πρωΐ τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 5 και τοπικά 6 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, το Ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Χιόνια στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 Μποφόρ. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή