Σπ. Καπράλος: Η ΕΟΕ και ο αθλητισμός είναι το μεράκι μου

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2009 15:33
UPD:15:38
A- A A+

«Πρόεδρος του ΧΑΑ είναι η δουλειά μου και από εκεί εξασφαλίζω τα προς το ζην. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και ο Αθλητισμός είναι το μεράκι, η αγάπη μου και το χόμπι μου, από μικρός ήμουν αθλητής», δήλωσε ο νέος πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, απορρίπτοντας παράλληλα τις κατηγορίες για κομματικά παιχνίδια πίσω από την εκλογή του.

«Δεν ξέρω για τα κομματικά παιχνίδια. Αυτό που ξέρω είναι ότι πριν από τις εκλογές ήταν το ΠΑΣΟΚ που εκδηλώθηκε υπέρ του κ. Κυριακού και πάρα πολλοί υπουργοί της ΝΔ που εκδηλώθηκαν υπέρ του κ. Κυριακού. Τα κομματικά παιχνίδια παίχτηκαν από αλλού. Εμείς βγήκαμε με μια διακήρυξη με στόχους και με το πώς βλέπουμε τον ελληνικό αθλητισμό», ανέφερε σε συνέντευξή του στον Alpha 989, o κ. Καπράλος, κατά την οποία ρωτήθηκε και για τη σύνδεση του ονοματός του με τον κ. Κούβελο.

Σ. Καπράλος: Ολοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε σκληρά

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Καπράλου

«Με τον κ.. Κούβελο μας συνδέει μια μεγάλη φιλία που προέρχεται από τον αθλητικό χώρο», ανέφερε ο νέος πρόεδρος της ΕΟΕ, σημειώνοντας ότι «υπήρχαν άλλοι 16 εκπρόσωποι ομοσπονδιών που όλοι μαζί κατεβήκαμε με τις ίδιες ιδέες, τους ίδιους στόχους και τα ίδια ιδεώδη για να μπορέσουμε να κάνουμε την Ολυμπιακή Επιτροπή να δουλέψει με έναν τρόπο διαφορετικό».

ΣΥΝ: Προϊόν δικομματικών παρεμβάσεων η εκλογή Καπράλου

«H ανάδειξη Καπράλου στη θέση του προέδρου της Ε.Ο.Ε. μόνο αρνητικά μηνύματα κομίζει στον ελληνικό αθλητισμό. Σηματοδοτεί την αχαλίνωτη επίθεση των οικονομικών συμφερόντων, χρηματοπιστωτικών κύκλων, κατασκευαστικών εταιρειών και της διαπλοκής σε βάρος του αθλητισμού, πολιτική που υπηρέτησε με θέρμη και ο απερχόμενος πρόεδρος Κυριακού», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ.

Σύμφωνα με το κόμμα της Αριστεράς, «η εκλογή Καπράλου υπήρξε προϊόν δικομματικών παρεμβάσεων και διαπλοκής και υποδηλώνει την συμπαιγνία της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ώστε να συνεχιστεί η βιομηχανία ανάληψης και διοργάνωσης μεγάλων αγώνων που δεν έχει ανάγκη ο ελληνικός αθλητισμός».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις