Απάντηση ΠΑΣΟΚ στην επίθεση Σ. Χατζηγάκη

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2009 16:51
A- A A+

«Η εμμονή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σε δήθεν υποκινητές των κινητοποιήσεων των αγροτών, δείχνει τη σύγχυση, την αμηχανία και τα αδιέξοδα μπροστά στα οποία βρίσκεται», παρατήρησε ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Έξαρχος, απαντώντας στη νέα επίθεση του κ. Χατζηγάκη κατά του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Χατζηγάκης, σημείωσε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, «δεν έχει κατανοήσει ή προσποιείται ότι δεν έχει κατανοήσει ότι οι αγρότες ξεσηκώθηκαν ενωτικά, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της παράταξης την οποία εκπροσωπεί και η οποία, όσες φορές κυβέρνησε τον τόπο, οδήγησε την ύπαιθρο σε μαρασμό και τους αγρότες στο έλεος της αγοράς και των καρτέλ που κερδοσκοπούν ανεξέλεγκτα».

Όσο για την έναρξη του Εθνικού Διαλόγου για τη γεωργία, ο κ. Εξαρχος είπε:

«Ο τέταρτος κατά σειρά υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ύστερα από πέντε χρόνια κυβέρνησης ΝΔ, με πρωθυπουργό τον κ. Καραμανλή, ξεκινάει και αυτός, όπως και οι προκάτοχοί του, έναν ακόμη γύρο διαλόγου χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς πρόταση για το παρόν και το μέλλον του αγροτικού τομέα και την ανάπτυξη της υπαίθρου. Δυστυχώς για την κυβέρνηση, τα αποτελέσματα της πολιτικής της είναι ορατά παντού στην ύπαιθρο, οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι βρίσκονται σε απόγνωση και όσες νέες υποσχέσεις και αν δώσει η κυβέρνηση πλέον δεν τους πείθει».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή