Αλ. Αλαβάνος: «Παίζετε με τον ελληνικό λαό»

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009 13:11
A- A A+

«Πρέπει να γίνει δουλειά σε προγραμματικό επίπεδο, δεν θα μπούμε στη διαδικασία να δουλεύουμε τον κόσμο με αοριστίες ή πλειοδοσίες», ανέφερε από το βήμα της βουλής ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος σχετικά με το σχέδιο εξόδου από την οικονομική κρίση.

«¶κουσα την κυβέρνηση να θέλει συναίνεση των πολικών δυνάμεων. Δεν μπορούμε να μπούμε σε τέτοια συναίνεση. Η λογική είναι συγκρουσιακή σήμερα, ή θα συγκρουστούμε τώρα με τις πολιτικές ή θα τις αποδεχθούμε με τις τεράστιες παγίδες για την ελληνική οικονομία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ομιλία Α. Αλαβάνου στη Βουλή για την οικονομία

Aκούστε την ομιλία του κ. Αλαβάνου

«Την κρίση την έφερε η ιδιοτέλεια, η συρρίκνωση του δημοσίου, η κατάργηση του κοινωνικού κράτους», πρόσθεσε ο κ. Αλαβάνος και επικρίνοντας την κυβέρνηση σημείωσε: «Θα έπρεπε να το καταλάβετε και να παίζετε νόμιμα, αντί να παίζετε με τον ελληνικό λαό».

Αναφερόμενος στην έκπληξη που εξέφρασε ο πρωθυπουργός για την ένταση της οικονομικής κρίσης, υπογράμμισε ότι ο κ. Καραμανλής θα έπρεπε να αισθάνεται έκπληξη «για αυτά που γίνονται στην Ελλάδα, για τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι πολίτες».

Τέλος, ο κ. Αλαβάνος έστειλε ένα «μήνυμα επαγρύπνησης και ελπίδας ότι αν γίνει μια μεγάλη στροφή στη χώρα μας, μπορούν να αλλάξουν πολλά».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή