Επισκόπηση αθηναϊκού Τύπου

Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2002 08:17

A- A A+

Το συλλαλητήριο των Τουρκοκυπρίων στα κατεχόμενα κατά του Ντενκτάς, το σχέδιο του ΟΑΕΔ για τη δημιουργία 35.000 νέων θέσεων εργασίας και η λαθρομετανάστευση και η αντιμετώπισή της, είναι απο τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού απογευματινού αθηναϊκού Τύπου. Αναλυτικά, οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων κατ' αλφαβητική σειρά είναι οι ακόλουθοι:* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) : «35.000 νέες θέσεις μέσω του ΟΑΕΔ. Ολες οι προϋποθέσεις για τους δικαιούχους. 2 προγράμματα για προσλήψεις και επιχορηγήσεις ανέργων».

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) : «Είδηση συγκλονιστική... δεν έχουμε. Ηρεμα κύλησαν τα Χριστούγεννα».

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ : «Κρυφές παγίδες σε τεκμήρια-πόθεν έσχες. Στο μικροσκόπιο τα χαμηλά εισοδήματα με μεγάλες αγορές».

* ΑΥΡΙΑΝΗ : «Επί 27 χρόνια έκαναν την πάπια για την 17Ν. Μεγαλοδημοσιογράφοι και εκδότες και... τρώνε σίδερα τώρα, που ο Ξηρός και ο Κουφοντίνας είναι μέσα...».

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ : «Ολα τα επιδόματα για το 2003. ΟΑΕΔ : Ενας οδηγός με τα ειδικά βοηθήματα που χορηγεί ο Οργανισμός».

* ΕΘΝΟΣ : «Παίρνουν τίτλους χιλιάδες ακίνητα. Προωθείται ρύθμιση για τις δασικές εκτάσεις».

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ : «Οχι ενθουσιασμούς με τα συλλαλητήρια στα Κατεχόμενα που αξιώνουν... «Οχι σε Ντενκτάς και Αττίλα, ναι σε Ευρωπαϊκά τετελεσμένα».

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (Μιχαλόπουλου) : «Με Μητσοτάκη Πρόεδρο με Δήμαρχο την Ντόρα και με Κυριάκο στη Βουλή θα πάει μπροστά η χώρα». Προφητική μαντινάδα άκουσε ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Μητσοτάκης».

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ : «Ολες οι αλλαγές στη θητεία. Στους δώδεκα μήνες από 1η Ιανουαρίου 2003 όπως ακριβώς και το 1932».

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ : «Δάνεια : Με νέα επιτόκια και ατομικά κριτήρια. Τράπεζες : Σημαντικές αλλαγές το 2003 για καταναλωτικά-προσωπικά».

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : «Μόνοι στον αέρα. Η πτώση του «Μάνος Τράβελ» κορυφή του παγόβουνου. Φόβοι αλλά και λουκέτα».

* ΕΣΤΙΑ : «Βουλή ανεπαγγέλτων! Ποιοί θα πολιτεύονται με το ασυμβίβαστο».

* Espresso : «Η κατάρα που χτύπησε τον αυτοκράτορα του τουρισμού. Πώς και γιατί χρεωκόπησε η «MANOS TOURS». Ποιά ήταν η μοιραία κίνηση που έφερε την καταστροφή».

* ΤΑ ΝΕΑ : «Η κάθοδος μυρίων εξαθλιωμένων. 10.000 περιμένουν στις τουρκικές ακτές. Κακούργημα γίνεται η δουλεμπορία. Πνίγηκαν 24 σε μία εβδομάδα».

* Η ΧΩΡΑ : «Μεγάλα κανόνια στην αγορά. «Εσκασε» το μεγαλύτερο τουριστικό γραφείο στην Ελλάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή