Αρ. Παυλίδης: «Ανυπόστατοι και συκοφαντικοί» οι ισχυρισμοί Μανούση

Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2009 14:31
UPD:16:43
A- A A+

«Ανυπόστατους και συκοφαντικούς» χαρακτηρίζει ο βουλευτής Δωδεκανήσου και πρώην υπουργός Αιγαίου, Αριστοτέλης Παυλίδης, τους ισχυρισμούς του εφοπλιστή Φώτη Μανούση, ο οποίος επιμένει στις καταγγελίες περί δωροδοκίας συνεργάτη του πρώην υπουργού Αιγαίου, προκειμένου να εξασφαλίσει την επιδοτούμενη άγονη γραμμή του Αιγαίου για τα πλοία του.

«Η υπόθεση Μανούση διερευνάται από τη Δικαιοσύνη, κατόπιν δικής μου πρωτοβουλίας. Όλα τα άλλα που αναφέρει, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Παυλίδης, με αφορμή δημοσιεύματα για το περιεχόμενο της κατάθεσης του εφοπλιστή ενώπιον του τακτικού ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ναυτιλιακής ΣΑΟΣ, υποστηρίζει ότι είχε δώσει χρήματα στο συνεργάτη του τ. υπουργού, Παναγιώτη Ζαχαρίου «προκειμένου να εξασφαλίσει θαλάσσιους διαύλους και τα πλοία του να εκτελούν δρομολόγια στην άγονη γραμμή». Με δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης, ο κ. Μανούσης επέρριψε τις ευθύνες για την υπόθεση εκβίασής του στον κ. Παυλίδη, υποστηρίζοντας ότι ο στενός συνεργάτης του, Π. Ζαχαρίου «είναι ενεργούμενο του Παυλίδη».

«Όλα τα στοιχεία που κατέθεσα στον ανακριτή, αποδεικνύουν τις παράνομες πράξεις του πρώην υπουργού Αιγαίου», υποστήριξε ο Φ. Μανούσης μετά την πολύωρη εξέτασή του από τον 20ό τακτικό ανακριτή Απόστολο Ζαβιτσάνο.

«Το ΠΑΣΟΚ αναμένει να κινηθούν οι διαδικασίες για να έλθει ο "φάκελος Παυλίδη" στη Βουλή, προκειμένου να διαδραματίσει τον ρόλο της», δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ερωτηθείς αν το ΠΑΣΟΚ θα φέρει στη Βουλή τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή