Συνελήφθη στη Βουλγαρία ο 35χρονος που κατηγορείται για εμπορία κοκαΐνης

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2009 13:15
UPD:13:43
A- A A+

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η έκδοση στη χώρα μας του 35χρονου μοντέλου, παραλήπτη του δέματος με κοκαΐνη 4 κιλών και 160 γραμμαρίων από την Κολομβία, που εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο 35χρονος συνελήφθη στη Βουλγαρία, στο αεροδρόμιο της Σόφιας, την ώρα που επιχειρούσε να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο με προορισμό το Ντουμπάι.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών είχαν την πληροφορία ότι μέσω ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών θα έφθανε από την Κολομβία στη Χαλκιδική, δέμα με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Το δέμα με την κοκαΐνη παρέλαβε από το αεροδρόμιο υπάλληλος της εταιρείας ταχυμεταφορών -αγνοώντας το περιεχόμενο του- και το μετέφερε στα γραφεία της εταιρείας στον Πολύγυρο. Εκεί, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 38χρονο την ώρα που παραλάμβανε από την εταιρεία το δέμα, επιδεικνύοντας κλεμμένη αστυνομική ταυτότητα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν αμέσως και έναν 30χρονο συνεργό του, ο οποίος περίμενε έξω από τα γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών. Οι δύο συλληφθέντες ισχυρίστηκαν, κατά την ανάκριση, πως ο πραγματικός παραλήπτης των ναρκωτικών είναι ένα τρίτο άτομο, που φέρεται να είναι το γνωστό μοντέλο, για τον εντοπισμό του οποίου οι διωκτικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή