Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα, οι οποίες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα είναι ισχυρές. Βαθμιαία μετά το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και στα πελάγη πρόσκαιρα ισχυροί και μόνο στα νοτιοανατολικά στην αρχή της ημέρας θα είναι νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2 έως 11 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 15 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη στη Δυτική Ελλάδα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Το απόγευμα οι βροχές θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που αργότερα στα κεντρικά και βόρεια θα αυξηθούν. Το πρωϊ στο Ιόνιο και την Ηπειρωτική Ελλάδα θα σημειωθούν τοπικά ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και βαθμιαία στα πελάγη πολύ ισχυροί μέχρι θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή