Στη Βιέννη αύριο η Ντ. Μπακογιάννη

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2009 15:15
UPD:15:16

Στη Βιέννη μεταβαίνει αύριο το απόγευμα η υπουργός των Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να μετάσχει στις εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ. Στη φωτογραφία μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή χατζηδάκη.

A- A A+

Στη Βιέννη μεταβαίνει αύριο το απόγευμα η υπουργός των Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να μετάσχει στις εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, που πραγματοποιείται στις 19 και 20 του μηνός, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.

Η υπουργός θα ενημερώσει για τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας στον ΟΑΣΕ.

Την Πέμπτη, η κ. Μπακογιάννη θα συναντηθεί με το γ.γ. του Οργανισμού Μαρκ ντε Μπρισαμπό και στη συνέχεια με Αμερικανικούς γερουσιαστές, μέλη της Επιτροπής του Κογκρέσου για θέματα ΟΑΣΕ, τους οποίους θα συναντήσει και κατά την επίσκεψή της στην Ουάσιγκτον http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/02/17/1630645.htm .

Την ίδια ημέρα, θα συμμετάσχει στην κοινή συνεδρίαση των τριών επιτροπών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης και στη συνέχεια θα μετάσχει σε γεύμα εργασίας που παραθέτει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης κ. Σοάρες.

Όπως εξάλλου ανακοινώθηκε, στις 2 Μαρτίου η κ. Μπακογιάννη μεταβαίνει στην Αίγυπτο, όπου θα λάβει μέρος στη διεθνή διάσκεψη για την ανοικοδόμηση της Γάζας, στο Σαρμ Ελ Σέιχ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή