Πληροφορίες για την βομβιστική απόπειρα στην Κηφισιά ζητά η Αστυνομία

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2009 11:16
EUROKINISSI /Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

A- A A+

Εκκληση προς τους πολίτες για τυχόν πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν τις έρευνες για τους δράστες της βομβιστικής απόπειρας με βόμβα τεράστιας ισχύος, που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα έξω από το κτίριο της Citibank στην Κηφισιά, κάνει η αστυνομία με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το πρωί.

Η ανακοίνωση αναφέρεται στο παγιδευμένο αυτοκίνητο με περίπου 60 κιλά εκρηκτικών μέσα σε πέντε φιάλες προπανίου, που άφησαν οι δράστες στον περίβολο του κτιρίου της τράπεζας.

Οπως αναφέρεται, το αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΧΙΑ 1830 μάρκας Μάζντα 323LX χρώματος γκρί, εκλάπη στις 25.1.2009 από την Καισαριανή και εγκαταλείφθηκε χθες το πρωί με τα εκρηκτικά στην Κηφισιά.

Καταλήγοντας η ανακοίνωση, αναφέρει: «Οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ή βρισκόταν στην περιοχή και είδε κάτι που του φάνηκε ύποπτο παρακαλείται νας μας ενημερώσει στα τηλέφωνα 170 ή 1014 από σταθερό ή κινητό. Το απόρρητο της ταυτότητας θα προστατευτεί».

Η αστυνομία έδωσε και φωτογραφίες του αυτοκινήτου προκειμένου να δημοσιευτούν, για την περίπτωση που κάποιος το αναγνωρίσει και μπορεί να δώσει πολύτιμες πληροφορίες.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή