ΠΑΣΟΚ: Eρώτηση για Αρ. Παυλίδη

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2009 12:06
A- A A+

Ερώτηση στον υπουργό Δικαιοσύνης με θέμα: «Αποστολή στη Βουλή των δικογραφιών που αφορούν τον πρώην Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Αριστοτέλη Παυλίδη, λόγω και του κινδύνου παραγραφής» υπέβαλαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γρηγόρης Νιώτης, Μιχάλης Καρχιμάκης, Θεοδώρα Τζάκρη, Μάρκος Μπόλαρης, Γιάννης Δριβελέγκας, Χρύσα Αράπολγου, Γιώργος Πεταλωτής, Δημήτρης Τσιρώνης και Χρήστος Αηδόνης.

«Μείζονες πολιτικές διαστάσεις προσλαμβάνει, ο κίνδυνος παραγραφής τυχόν ποινικών ευθυνών του πρώην Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Αριστοτέλη Παυλίδη, τόσο επί της υποθέσεως των καταγγελιών του εφοπλιστή κ. Φώτη Μανούση, όσο και επί της εκκρεμούσης, ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου, ποινικής υποθέσεως - κατά του παραπάνω τέως Υπουργού - επί καταγγελιών του Δημάρχου Τήλου, κ. Αναστάσιου Αλιφέρη», επισημαίνουν μεταξύ άλλων στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

«Ο ενταφιασμός των δικογραφιών που αφορούν τον πρώην Υπουργό της Κυβέρνησης της Ν.Δ. και οι μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης για διασφάλιση της συγκάλυψης και εν τέλει παραγραφής των υποθέσεων αυτών, επιτείνει την λαϊκή καχυποψία και ενισχύει την αναξιοπιστία της σημερινής Κυβέρνησης, για την τήρηση των κανόνων διαφάνειας και ελέγχου των πολιτικών προσώπων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή