Απάντηση Γ. Παπακωνσταντίνου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2009 17:06
UPD:17:08
A- A A+

Αμεση ήταν η απάντηση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπακωνσταντίνου, στον κυβερνητικό εκπροσώπο Ευ. Αντώναρο και στα περί ελεεινολογίας που καταλόγισε σε κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/02/19/1631749.htm .

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποφάσισε να παραδώσει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην χλεύη του ελληνικού λαού, εγώ παραδίδω τον κ. Αντώναρο στη μνήμη του ελληνικού λαού», παρατήρησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου για τις δηλώσεις του Μ.Χρυσοχοΐδη που παρομοίασε την Αθήνα με την Καμπούλ http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/02/19/1631747.htm .

Ο κ.Παπακωνσταντίνου κάλεσε την κυβέρνηση να κάνει την δουλειά της και να επιδείξει σοβαρότητα, καθώς ο ελληνικός λαός, όπως σημείωσε, «διαθέτει μνήμη και κρίση και θυμάται ποιος εξάρθρωσε την τρομοκρατία στην χώρα». «Από τον Δεκέμβριο ζούμε μια δυσάρεστη κατάσταση και εμπειρίες που δεν αξίζουν σε σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη», παρατήρησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τις τελευταίες τρομοκρατικές ενέργειες.

Εξάλλου, ο κ. Παπακωνσταντίνου σχολίασε και τη θέση που διατύπωσε ο υπουργός Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου ότι το σχέδιο της κυβέρνησης θα βγάλει τη χώρα από την κρίση http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/02/19/1631713.htm . «Πέντε χρόνια τι έκαναν, οι ίδιοι άνθρωποι δεν ήταν υπεύθυνοι για την συλλογή των εσόδων και τις δαπάνες; Και θα βγούμε από την κρίση μόνο με περιοριστικά μέτρα;» διερωτήθηκε. «Από την κρίση βγαίνεις και με μέτρα αναπτυξιακού χαρακτήρα,(καθώς) σημασία δεν έχει μόνο το ύψος του ελλείμματος, αλλά και το περιεχόμενο των ελλειμμάτων», πρόσθεσε ο κ. Παπακωνσταντίνου και επέκρινε την κυβέρνηση ότι δεν παρουσιάζει το «νέο μίγμα οικονομικής πολιτικής» που θα εμπεριέχει αναπτυξιακή στόχευση και ανακατανομή δαπανών.

Τέλος, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ παρατήρησε ότι η Κομισιόν «δεν διαφωνεί απλώς με το σχέδιο της κυβέρνησης, αλλά δεν το πιστεύει», κατηγορώντας την κυβέρνηση για αναξιοπιστία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή