«Ναι» ΠΑΣΟΚ στη συνάντηση για την κρίση, με επικρίσεις κατά της ΝΔ

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2009 17:51
A- A A+

Την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του πρωθυπουργού για συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς σχετικά με την οικονομική κρίση γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επικρίνοντας όμως έντονα την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, υποστήριξε ότι «ο πρωθυπουργός δεν αναζητεί πραγματική συναίνεση, αλλά συνενόχους για την αποτυχία της πολιτικής του» και πως «αν ήθελε συναίνεση, θα την είχε πετύχει σε πολλά κρίσιμα θέματα, στα οποία του προσφέρθηκε στα πέντε χρόνια, που κυβερνά τη χώρα».

Ανέφερε, επίσης, ότι έχει περάσει προ πολλού ο καιρός, που θα μπορούσε να έχει κανείς μια σοβαρή και εποικοδομητική συζήτηση στα θέματα αυτά.

Ωστόσο, συμπλήρωσε «το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν έχει αρνηθεί τη συμμετοχή του σε συζήτηση όταν προσκαλείται και δεν πρόκειται τώρα να δώσει άλλοθι στην κυβέρνηση να ισχυριστεί ότι το ΠΑΣΟΚ δεν προσέρχεται σε συζήτηση», στην οποία το ΠΑΣΟΚ «θα εξηγήσει στον κ. Καραμανλή τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αντιμετωπιστεί η κρίση, καθώς ο πρωθυπουργός, είτε δεν τους γνωρίζει, είτε δεν θέλει να τους καταλάβει».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή