Πρ. Παυλόπουλος: Το κλίμα εκλογολογίας βλάπτει τον τόπο

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2009 20:40
A- A A+

«Το κλίμα εκλογολογίας βλάπτει τον τόπο» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος στο περιθώριο ημερίδας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη Δημόσια Διοίκηση.

«Η κυβέρνηση Καραμανλή δεν ζήτησε ποτέ κανένα άλλοθι, ξέρει να αναλαμβάνει τις ευθύνες της και έχουμε μπροστά μας 4 χρόνια, από τον Σεπτέμβριο του 2007 μέχρι τη λήξη της θητείας μας, για να αγωνιστούμε για να λύσουμε τα προβλήματα του λαού» σημείωσε.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις, επέκρινε στελέχη του ΠΑΣΟΚ: «Λυπάμαι που τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με υπερβολικές δηλώσεις, δημιουργούν εντυπώσεις και βλάπτουν τον τόπο. Θα πρέπει να είναι περισσότερο υπεύθυνοι».

Όσον αφορά τα περιστατικά διαφθοράς, ο κ. Παυλόπουλος ανέφερε ότι «επειδή αναδεικνύονται και τιμωρούνται, δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν και επί ΠΑΣΟΚ, απλά τότε συγκαλύπτονταν».

Αναφερόμενος, από την πλευρά του, στην εκλογολογία, ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης,, Σταύρος Καλαφάτης, δήλωσε ότι «η μόνη πολιτική μάχη είναι οι ευρωεκλογές και όσοι επιδίδονται σε εκλογολογία σκάβουν έναν λάκκο που θα πέσουν οι ίδιοι μέσα».

Στην ομιλία του στην ημερίδα ο κ. Παυλόπουλος ξεκαθάρισε ότι «αποκέντρωση και περιφερειακή ανάπτυξη χωρίς ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να υπάρξει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή