Θεσσαλονίκη: Συναυλία αλληλεγγύης για τους Παλαιστινίους

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2009 05:48
A- A A+

Συναυλία αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης διοργάνωσαν χθες το βράδυ από κοινού η Παλαιστινιακή Παροικία Θεσσαλονίκης μαζί με την υποστήριξη δήμων και φορέων του νομού, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ, παρουσία Παλαιστινίων που ζουν στην Ελλάδα, εκπροσώπων του κοινοβουλίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και ατόμων κάθε ηλικίας. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ιατροφαρμακευτικού υλικού που θα σταλεί στην Παλαιστίνη.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, απεύθυναν ο εκπρόσωπος της διπλωματικής αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης στην Αθήνα, Σαμίρ Αμπού Γαζάλε, ο πρόεδρος της Παροικίας Θεσσαλονίκης, Ασόκι Σέντκι, οι εκπρόσωποι των δήμων και φορέων, Σίμος Δανιηλίδης και Χρήστος Παπαστεργίου, καθώς και εκπρόσωπος των Παλαιστινίων φοιτητών. Όλοι τους, μεταξύ των άλλων, εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στο δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης και δήλωσαν ότι οι αγώνες τους θα συνεχιστούν μέχρι τη δημιουργία ενός ελεύθερου και ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή