ΛΑ.Ο.Σ. για ΥΠΕΞ: ¶λλο προσωπική πολιτική και άλλο εθνική στρατηγική

«Συναίνεση σε ατελείς λύσεις μπορεί να δοθεί»
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2009 15:47
UPD:15:52
A- A A+

¶λλο προσωπική πολιτική και άλλο εθνική στρατηγική, παρατήρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., Κυριάκος Βελόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τη σημερινή συνάντηση της Ελληνίδας υπουργού Εξωτερικών, Ντόρας Μπακογιάννη, με την Αμερικανίδα ομόλογό της, Χίλαρι Κλίντον.

«Η συνάντηση της κ. Κλίντον με την κ. Μπακογιάννη, σε επίπεδο προσωπικών δημοσίων σχέσεων της υπουργού, είναι για την τελευταία θετική για τις προσωπικές της φιλοδοξίες», ανέφερε ο κ. Βελόπουλος και πρόσθεσε:

«Το ζητούμενο είναι αν θα έχει θετικό αντίκρισμα στις αρνητικές εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και στο Σκοπιανό. Εξελίξεις που οφείλονται στην αδράνεια της υπουργού Εξωτερικών». «¶λλο προσωπική πολιτική για τις εντυπώσεις και άλλο εθνική στρατηγική για την ουσία», παρατήρησε ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ..

Όσον αφορά εξάλλου τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο κ. Βελόπουλος, σημείωσε χαρακτηριστικά: «O καταλληλότερος, μέχρι πριν τρεις μήνες, υπουργός Οικονομίας κ. Αλογοσκούφης, ισχυρίζεται ότι η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης θα δώσει λύση ατελή http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/02/25/1633973.htm . Αναρωτιόμαστε πώς ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί, ακόμη και σήμερα, μετά το υπουργικό συμβούλιο ζητούν συναίνεση και μιλούν για σχέδιο δράσης της κυβέρνησης για μείωση των δαπανών και των ελλειμμάτων. Συναίνεση σε ατελείς λύσεις από μία ατελή κυβέρνηση δεν μπορεί να δοθεί. Τελεία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή