Βήμα πρόκρισης

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2009 23:51
UPD:26/02/2009 00:18

A- A A+

Αλώβητος από την Ισπανία και το «Μαδριγάλ» έφυγε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε, στο πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βιγιαρεάλ και πλέον έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρόκριση εν όψει της ρεβάνς, που θα γίνει στις 10 Μαρτίου στο "Σπύρος Λούης".

Το γκολ του Παναθηναϊκού πέτυχε ο Καραγκούνης στο 59` με ευθύβολο σουτ από τη μεγάλη περιοχή, για να ισοφαρίσουν οι Ισπανοί στο 66` με πέναλτι του Ρόσι.

Όσες ευκαιρίες κι αν δημιούργησε η Βιγιαρεάλ στο πρώτο 30λεπτο (και δεν ήταν λίγες), η φάση του 32ου λεπτού ήταν αυτή που σημάδεψε το πρώτο ημίχρονο. Ο Λόπεζ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, μπλόκαρε την μπάλα, ενώ αυτή φάνηκε να έχει περάσει ολόκληρη τη γραμμή της εστίας του.

Ο διαιτητής και κυρίως ο βοηθός του, που ουσιαστικά έπρεπε να πάρει «πάνω» του τη φάση ως ο πλέον αρμόδιος, δεν κατευθύνθηκαν προς τη σέντρα, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Παναθηναϊκού να πέσουν πάνω τους διαμαρτυρόμενοι για τη μη κατακύρωση του τέρματος.

Δηλώσεις Τεν Κάτε

«Πήραμε αυτό που θέλαμε. Βάλαμε γκολ και δεν χάσαμε… Ήταν ένα πολυ σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μια εξαιρετική αντίπαλο ωστόσο το ομαδικό πνεύμα που δείξαμε ήταν Αυτά που μέτρησαν περισσότερο», δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε.

«Παίξαμε καλά. Αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα και δύναμη, ώστε να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε», πρόσθεσε.

Ολα τα αποτελέσματα

Στους πρώτους αγώνες για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα (οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 10 και 11 Μαρτίου).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Πόρτο (Πορτογαλία) 2-2

Λιόν (Γαλλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 1-1

Αρσεναλ (Αγγλία)-Ρόμα (Ιταλία) 1-0

Ιντερ (Ιταλία)-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) 0-0

Βιγιαρεάλ (Ισπανία)-Παναθηναϊκός 1-1

Τσέλσι (Αγγλία)-Γιουβέντους (Ιταλία) 1-0

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Λίβερπουλ (Αγγλία) 0-1

Σπόρτινγκ Λ. (Πορτογαλία)-Μπάγερν (Γερμανία) 0-5

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις