Τα ξένα μέσα για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο Μαδριγάλ

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2009 11:26
UPD:11:42
REUTERS/ALBERT GEA

A- A A+

Στο υπέροχο γκολ του Καραγκούνη και τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει στον επαναληπτικό της Αθήνας η Βιγιαρεάλ, αναφέρονται τα ξένα μέσα στα σχόλιά τους για τη χθεσινή ισοπαλία του Παναθηναϊκού με την ισπανική ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

UEFA.com: "Ο Ρόσι έσωσε την Βιγιαρεάλ"... είναι ο τίτλος στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA για την αναμέτρηση του "Μαδριγάλ", ενώ στον πρόλογο αναφέρεται πως οι Ισπανοί διατήρησαν το αήττητο στην έδρα τους, αλλά δέχτηκαν ένα γκολ που μπορεί να είναι αποφασιστικό.

"Το σκορ θα μπορούσε να είναι χειρότερο για την Βιγιαρεάλ, η οποία ενώ δημιούργησε ευκαιρίες και είχε τον ελέγχο του ματς, βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Καραγκούνη. Ο Πιρές κέρδισε όμως το πέναλτι που αξιοποίησε ο Τζουζέπε Ρόσι".

goal.com: "Το πέναλτι του Ρόσι χάρισε στην Βιγιαρεάλ την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό", είναι ο τίτλος στο goal.com. "Το δυνατό σουτ του Καραγκούνη σόκαρε τους γηπεδούχους και η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε μπορεόι να είναι αισιόδοξη πως θα προκριθεί χάρη στο ανεκτίμητο εκτός έδρας γκολ".

skysports.com: "Οι Έλληνες πήραν ανέλπιστο προβάδισμα", είναι ο τίτλος του αγγλικού skysports.com. "Ο Παναθηναϊκός σκόραρε κόντρα στην ροή του παιχνιδιού και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση".

AFP: "O Παναθηναϊκός στην pole position με ισοπαλία στην Βιγιαρεάλ", ο χαρακτηριστικός τίτλος του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων. "Ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα άρπαξε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο ταξίδι του στην Ισπανία, καθώς πήρε αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με την Βιγιαρεάλ, η οποία το 2006 είχε φτάσει στα ημιτελικά του θεσμού".

gazzetta.it: "Η Βιγιαρεάλ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά τελικά το αποτέλεσμα ήταν κακό με τον Παναθηναϊκό. Οι Ισπανοί κυριάρχησαν, αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του πρώην άσου της, Ίντερ, Γιώργου Καραγκούνη. Ο Πιρές κέρδισε το πέναλτι και Τζουζέπε Ρόσι ισοφάρισε, με το 1-1 να είναι πολύ καλό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό εν όψει της ρεβανς στην Αθήνα".

Marca: "Η Βιγιαρεάλ θα παίξει την πρόκριση στα προημιτελικά στην ελληνική κόλαση. Η Βιγιαρεάλ δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό μέσα στο Madrigal. Ο Καραγκούνης έβαλε μπροστά στο σκορ τους Έλληνες, αλλά ο Ρόσι απέτρεψε την καταστροφή από το σημείο του πέναλτι".

As:"Η Βιγιαρεάλ δυσκολεύει τη ζωή της. Έφερε ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και δυσκόλεψε την πρόκριση. Ο Ρόσι ισοφάρισε με πέναλτι. Ο Καραγκούνης, με μια γκολάρα, έβαλε μπροστά την ομάδα του Τεν Κάτε".

Mundo Deportivo: "Για νίκη στην κόλαση. Η Βιγιαρεάλ δυσκόλεψε την πρόκρισή της απέναντι σε έναν αποφασιστικό Παναθηναϊκό. Γκολάρα του Καραγκούνη άνοιξε το σκορ και ισοφάρισε ο Ρόσι με πέναλτι".

Suoerdeporte (Βαλένθια): "Λίγη επιβράβευση για τη Βιγιαρεάλ, που ήταν η μοναδική που έπαιξε μπάλα. Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλο αποτέλεσμα, φέρνοντας ισοπαλία στην επίσκεψή του στο Βιγιαρεάλ, κυρίως επειδή πρόσφερε λίγο ποδόσφαιρο απέναντι στους κίτρινους, που ήταν ανώτεροι και άξιζαν περισσότερη τύχη".

lequipe.fr: "Αυτή η ισοπαλία δεν βολεύει καθόλου την Βιγιαρεάλ, καθώς οι Ισπανοί πρέπει να κερδίσουν στην Αθήνα, ή να πάρουν ισοπαλία με περισσότερα από ένα γκολ. Πόσο ρεαλιστικό! Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, αλλά πήρε καλό αποτέλεσμα".

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις