Βιγιαρεάλ: Πίστη για την πρόκριση στην Αθήνα

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2009 13:55
UPD:14:28
A- A A+

Στην καταπληκτική εμφάνιση του Μάριο Γκαλίνοβιτς απέδωσε σε μεγάλο βαθμό ο αρχηγός της Βιγιαρεάλ, Μάρκος Σένα, την χθεσινοβραδινή ισοπαλία της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο αγώνα της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο διεθνής Ισπανός μέσος πάντως, εκτιμά ότι η ομάδα του έχει πολλές πιθανότητες να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά μέσα στην Αθήνα.

"Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα, από τη στιγμή που παίζεις τόσο καλά δεν κερδίζεις. Από την άλλη δεν είμαι τόσο δυσαρεστημένος, δεδομένων των πολλών ευκαιριών που δημιουργήσαμε", παραδέχθηκε ο έμπειρος αμυντικός μέσος και πρόσθεσε: "Δεν είμαι σίγουρος, αν ήταν ρεαλιστικό από την πλευρά μας να περιμέναμε πως θα βάζαμε πολλά γκολ στον Παναθηναϊκό, αλλά αν δεν βρισκόταν σε τέτοια εξαίρετη βραδιά ο Γκαλίνοβιτς, τότε θα είχαμε κερδίσει άνετα. Η ομάδα μας έπαιξε με μεγάλο πάθος από την αρχή έως το τέλος του αγώνα και η εμπειρία λέει ότι κάποιες φορές η μπάλα δεν θέλει να μπει με τίποτα στα δίχτυα".

O αρχηγός της Βιγιαρεάλ, Μάρκος Σένα εκτιμά ότι η ομάδα του έχει πολλές πιθανότητες να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά μέσα στην Αθήνα.

Το γκολ-πέναλτι του Ρόσι, σύμφωνα με τον Σένα, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. "Είμαι ευχαριστημένος που αντιδράσαμε γρήγορα στο γκολ που δεχτήκαμε και ισοφαρίσαμε, διότι προς στιγμή πίστεψα ότι θα έπεφτε το ηθικό μας και θα χάναμε", δήλωσε ο αρχηγός της Βιγιαρεάλ και κατέληξε: "Είμαι βέβαιος, παρά το γεγονός ότι όλοι μας είμαστε κάπως «πεσμένοι» από το αποτέλεσμα, η εμφάνισή μας αποδεικνύει πως μπορούμε να πάμε στην Ελλάδα και να πάρουμε την πρόκριση".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σάντι Καθόρλα, που έκανε λόγο για "άδικο αποτέλεσμα", εκτιμώντας ότι η Βιγιαρεάλ θα πάρει την πρόκριση μέσα στην Αθήνα.

"Είναι απίστευτο πώς τη γλίτωσαν, αφού υπερείχαμε σε όλο τον αγώνα και δημιουργήσαμε πολλούς κινδύνους. Αλλά σε αυτούς του αγώνες οι ευκαιρίες δεν μπορούν να χάνονται και εμείς το πληρώσαμε", τόνισε ο άσος της ισπανικής ομάδας και πρόσθεσε:

"Τους κάναμε μεγάλη ζημιά, παίζοντας σε κλειστούς χώρους, με τη μπάλα κάτω, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί για να τη βάλουμε στα δίχτυα. Τώρα έχουμε να ανατρέψουμε ένα άδικο αποτέλεσμα, όμως ελπίζουμε να πάμε στην Αθήνα και να πάρουμε την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ".

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις